Home » Hoe u uw eigen aangepaste ChatGPT-bot kunt bouwen

Hoe u uw eigen aangepaste ChatGPT-bot kunt bouwen

Over aangepaste GPT’s

Aangepaste GPT’s zijn versies van ChatGPT die zijn aangepast om specifieke taken uit te voeren die de gebruiker wil. Ze zijn als aparte, meer gespecialiseerde bots dan gewone ChatGPT.

Gebruikers kunnen zelf aangepaste GPT’s bouwen zonder dat ze hoeven te coderen of een diep begrip van AI hoeven te hebben. Dit opent veel nieuwe en creatievere mogelijkheden om AI in het leven te gebruiken.

 

gptnederlandscom

Proces voor het bouwen van een aangepaste GPT

Alleen voor Plus- en Enterprise-gebruikers
Momenteel is de functie Aangepaste GPT’s alleen beschikbaar voor ChatGPT Plus- en Enterprise-gebruikers. Maar OpenAI is van plan om in de nabije toekomst voor iedereen open te gaan.

Gebruik de GPT Builder-tool

Om Custom GPT te bouwen, gebruikt u de GPT Builder-tool via de discussiefunctie in de vorm van vragen en antwoorden. Je beantwoordt GPT Builder vragen waarin de gewenste functionaliteit van de nieuwe GPT wordt uitgelegd.

Tijdens dit proces geeft u een naam, kiest u een avatar en kunt u GPT testen terwijl deze wordt gebouwd.

Kennis aanpassen en toevoegen

Nadat u klaar bent met het bouwen van de eerste basis van GPT, kunt u deze gedetailleerder aanpassen op het tabblad Configureren. Specifiek:

Bewerk instructies voor GPT-bewerkingen
Upload documenten voor GPT voor meer kennis
Maakt webtoegang mogelijk, maakt AI-afbeeldingen en legt code uit indien nodig
Bewaar en deel als je wilt
Ten slotte slaat u de GPT op en kunt u ervoor kiezen deze desgewenst met anderen te delen. Uw GPT is op elk moment klaar voor gebruik.

 

GPTNederlands

Toepassing van aangepaste GPT’s

Aangepaste GPT’s zijn geschikt als u ChatGPT regelmatig vraagt ​​om soortgelijke taken uit te voeren met dezelfde aanpak.

Bijvoorbeeld GPT voor creatief schrijven, GPT voor webprogrammering, GPT voor kookrecepten, enz. Ze helpen u aanzienlijke tijd en moeite te besparen.

Aangepaste GPT’s zijn altijd klaar voor gebruik wanneer dat nodig is, en u heeft nog steeds toegang tot de reguliere ChatGPT. Dit is echt een krachtige en nuttige functie van het ChatGPT-platform.
Als u ChatGPT gratis wilt gebruiken, gebruik dan onze ChatGPT Nederlands

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top