Home » Over ons

Over ons

GPTNederlands.com is een toonaangevend platform voor betrouwbare ChatGPT Nederlands conversaties zonder registratie, aangedreven door geavanceerde AI.

Onze Missie

We maken ChatGPT Nederlands toegankelijk voor iedereen. Ons doel is het bieden van positieve en informatieve ChatGPT gesprekken aan het Nederlandse publiek. We richten ons op gemakkelijk gebruik, privacy bescherming en voortdurende verbetering van onze AI assistant.

Het Team

Ons kleine maar gedreven team combineert jarenlange ervaring in taalkunde, AI en online platforms. We delen een passie voor technologische innovatie en uitmuntende gebruikerservaringen.

Onze Waarden

We hanteren de volgende kernwaarden:

👥 Vertrouwen – We bouwen vertrouwen met transparantie
🔒 Privacy – We nemen privacy en beveiliging serieus
❤️ Gebruikersgericht – De gebruiker staat centraal
🌐 Toegankelijkheid – Iedereen moet kunnen profiteren van AI
🎯 Kwaliteit – We streven continu naar verbetering

De Toekomst

We kijken er naar uit om samen met onze gebruikers de mogelijkheden van ChatGPT Nederlands conversaties te blijven verkennen. We zullen blijven innoveren en ons platform verbeteren ten gunste van onze community.

Probeer zelf de kracht van ChatGPT op GPTNederlands.com!

Auteur van GPTNederlands.com

Albert Hendriks
Albert Hendriks – Oprichter en CEO van GPTNederlands.com

Mijn naam is Albert Hendriks en ik ben de oprichter van GPTNederlands.com. Vanuit mijn passie voor taalkunde en kunstmatige intelligentie heb ik dit platform ontwikkeld om ChatGPT beschikbaar te maken voor het Nederlandse publiek.

Ik heb psychologie en informatica gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Al tijdens mijn studie was ik gefascineerd door chatbots, natuurlijke taalverwerking en de werking van het menselijk brein. Ik was nauw betrokken bij verschillend onderzoek naar AI conversatietechnologie.

Na het afronden van mijn studies ben ik mij verder gaan specialiseren in linguïstiek en deep learning. Ik heb enkele jaren gewerkt aan spraakherkenningsprogramma’s voordat ik voor mezelf begon.

Toen OpenAI in 2022 ChatGPT introduceerde wist ik meteen: dit is de toekomst. Ik besloot mijn kennis van AI en het Nederlands te combineren door een platform te bouwen dat deze innovatieve chatbot lokaal relevant maakt.

In mijn vrije tijd programma ik graag en houd ik me bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Het blijft mijn passie om de kracht van chatbots en taal-AI beschikbaar te maken voor het Nederlands. Ik kijk er naar uit om samen met onze community GPTNederlands.com verder te laten groeien!

Neem contact op met auteur:

Naam: Albert Hendriks

Adres: Javastraat 20, 1094 HH Amsterdam, Netherlands

Telefoon: +31684453259

Email: [email protected]

 

Scroll to Top